Black.jpg

SYLT IN HET NIEUWS

 

 

 
Sylt-Seafood-_-Rotterdam-8.jpg
 

MEER DAN EEN ROTTERDAMSE ‘SEAFOOD BAR’

Het is even zoeken naar de bescheiden pui, maar eenmaal binnen is het goed vis eten.

NRC.NL

 

Biologisch en duurzaam

‘Nooit meer een restaurant, riep ik altijd. Maar iets nieuws opzetten in de horeca bleef toch kriebelen’, vertelt Ilse. Sowieso moest het iets met vis worden, met zoveel mogelijk biologische en duurzaam gecertificeerde producten en in een vorm die ook voor Rotterdam nieuw is.

Misset Horeca

 

Wel hoge kwaliteit, geen poespas

Rotterdam krijgt er medio maart een nieuwe viszaak bij: Sylt Seafood. De horeca-gelegenheid aan de Nieuwe Binnenweg houdt het midden tussen een afhaal en een restaurant. Bezoekers kunnen kiezen uit kreeft, oesters, dagverse vis maar ook kibbeling. Ook een snelle hap is mogelijk. ,,Wel hoge kwaliteit, geen poespas’’, zeggen de mensen achter Sylt. atmosphere asks that you come as you are.”

AD Rotterdam

 

FAST CASUAL MET EEN SYLTE SMAAK

Als havenstad met een rijke visgeschiedenis kunnen we nooit genoeg krijgen van al het lekkers uit de zee. We hebben natuurlijk al een paar mooie zaken in Rotterdam, zoals Schmidt Zeevis, ZeeZout en Kaat Mossel die het beste uit de zee serveren. Sten Limburg en Ilse Bruijstens brengen een mooie nieuwe seafood bar naar de Nieuwe Binnenweg. 

De buik van rotterdam

 

 

‘FISH CASUAL’ BIJ SYLT SEAFOOD 

Sinds drie maanden is onze havenstad een nieuwe seafoodbar rijker. Bij Sylt Seafood Bar, gevestigd op de Nieuwe Binnenweg, kun je terecht voor een uitgebreide keuze aan vis. Wij brachten een bezoekje om de ‘Sylte smaken’ te proeven. 

De buik van rotterdam

 

‘Iets met vis’

De initiatiefnemers van het concept zijn Ilse Bruijstens en Sten Limburg. Zij runden twintig jaar lang verscheidene horecazaken in Barendrecht. Na al die jaren was het echtpaar toe aan een nieuwe uitdaging. Ze wilden ‘iets met vis’, met zoveel mogelijk biologische en duurzaam gecertificeerde producten en in een vorm die ook voor Rotterdam nieuw is.

VIs magazine

 

HOTSPOT: Van kreeft tot kibbeling

Kreeft, oesters, dagverse vis, maar ook kibbeling van hoge kwaliteit. SYLT is de nieuwe seafoodzaak voor een lekkere en verse snelle hap. Medio maart opent SYLT haar deuren op de Nieuwe Binnenweg. Rotterdam is vanaf dan een fast casualconcept rijker.

Residence

 

FASTCASUAL SEAFOODCONCEPT OPENT IN R'DAM

Kreeft, oesters, dagverse vis, maar ook kibbeling van hoge kwaliteit. SYLT  is de nieuwe seafoodzaak voor een verse snelle hap. Medio maart opent SYLT de deuren op de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam. De Horecafabriek is verantwoordelijk voor het interieur.

entree magazine